Vols millorar el teu dia a dia a la universitat?

Quina carrera estàs estudiant? Per què la vas escollir? Tenies coneixement previ del seu contingut? Penses que tothom pot accedir a la universitat amb les mateixes condicions? La teva universitat et dóna facilitats per compaginar estudis i feina? Reps algun tipus d’ajuda per les despeses de matrícula, habitatge o transport? Creus que estudiar una carrera et facilitarà trobar una feina?

Aquestes entre altre preguntes són les que et convidem a contestar al Via Universitària. Tenim un espai al web amb les instruccions per tal que ens puguis fer arribar el teu vídeo. Participa-hi!

Via Universitària és una enquesta a partir de la qual comptem obtenir coneixement útil sobre accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris, amb l’objectiu d’aportar orientacions i propostes per la definició de millors polítiques universitàries.

Amb la difusió de vídeos d’experiències dels estudiants “escalfem els motors” del treball de camp. A partir del dia 23 de febrer de 2015 20 universitats de la Xarxa Vives d’Universitats enviaran un enllaç a l’enquesta a tots els seus estudiants.

Ens ajudes a fer-ne difusió? Envia’ns un breu vídeo explicant com és el teu dia a dia a la universitat i parla’n amb els teus col·legues com ja han fet els teus companys. També ens ajudes si poses l’etiqueta #viauni a les teves xarxes socials.

Entra aquí i trobaràs tota la informació que necessites.

O també adreçant-te a info@viauniversitaria.net

TwitterFacebookLinkedInEmail

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.