Conferència Internacional UNESCO 08 i 09/10/15

Els passats 8 i 9 d’octubre el projecte Via Universitària va participar a la Conferència internacional Educació Superior i Agenda 2030 de Nacions Unides, celebrada a Barcelona de la mà de l’ Associació Internacional d’Universitats (IAU). La conferència va comptar amb més de 40 experts en educació superior.

L’objectiu? Desenvolupar el full de ruta de les Institucions d’Educació Superior  en la nova l’agenda educativa de la UNESCO dels propers 15 anys en matèria de responsabilitat social universitària.

Àngels Alegre, Antonio Ariño i Miquel Martínez, membres de l’equip assessor i director del Via Universitària, van animar la taula rodona de la tarda, juntament amb Helena Vicente i Josep M.Vilalta, tot discutint els reptes que haurà d’afrontar la Universitat si és que es vol investir en un actor rellevant de l’estratègia mundial per a una educació per tothom i de qualitat, tal i com li reclamen les Nacions Unides.

Us fem a mans un breu Storify amb les principals aportacions de la taula rodona, i un enllaç al post on es sintetitzen els  5 grans reptes que la universitat haurà d’afrontar.