Tot a punt per començar el treball de camp del #viauni

20 universitats de la Xarxa Vives, corresponents a 3 estats de l’arc mediterrani (Andorra, Espanya i França) són partícips del projecte Via Universitària. A partir del 23 de febrer, les universitats enviaran un correu electrònic als seus estudiants amb l’enllaç a l’enquesta, que estarà disponible fins el 27 de març.

Estàs satisfet del teu pas per la universitat? Penses que tothom pot accedir-hi amb les mateixes condicions? Pots compaginar estudis i feina amb facilitat? Creus que estudiar una carrera et facilitarà trobar una feina? T’has plantejat anar a estudiar a d’altres països? Quines polítiques hauria d’adoptar la universitat en relació a les beques pels estudiants?

Podràs contestar aquestes i altres preguntes a partir del 23 de febrer. La teva participació és clau per generar coneixement útil, definir les estratègies i polítiques que han de seguir les universitats, i millorar l’experiència universitària.

Anima’t i participa! Contesta l’enquesta i ajuda’ns a fer difusió via twitter i/o youtube del #viauni. Fes com els teus col·legues i digues la teva.

Tots aquells estudiants que contestin l’enquesta tindran la possibilitat de guanyar una de les 10 tauletes digitals que seran sortejades.

Si tens qualsevol consulta, envia’ns un mail a info@viauniversitaria.net

TwitterFacebookLinkedInEmail

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.