Guanya una tauleta

Entre tots aquells que contesteu l’enquesta, podeu entrar en el sorteig de 10 tauletes digitals (BQ Edison 3 Quad Core 10.1 32GB Negre – TabletPC)
tablet
Característiques de la tauleta:
– Processador Quad Core Cortex A7 fins a 1,3 GHz
– Fins a 14 hores d’autonomia de bateria
– Memòria RAM 2GB
– Memòria Interna 32GB
– Pantalla 10.1″ 1280×800 – 150 ppi (MDPI) IPS multitàctil 10 punts capacitiva
– Controlador Gràfic Mali 450 -MP4 fins a 500 MHz
– Connectivitat: Bluetooth® 4.0 i Wi-Fi 802.11 b/g/n
– Càmera frontal de 2 Mpx i posterior 5 Mpx Full HD (1080p)
– Sistema operatiu Android 4.4
– Dimensions 256 x 174,7 x 9,7 mm
– Pes 618g

Bases de la convocatòria
La Fundació Jaume Bofill durà a terme un sorteig entre els estudiants universitaris que participin en l’enquesta en línia del projecte Via Universitària: accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris.

Terminis de l’enquesta i sorteig
L’enquesta estarà activa des del 23 de febrer de 2015 fins el 27 de març de 2015 (prorrogat fins al 8 de maig)

Premi
Se sortejaran 10 tauletes (BQ Edison 3 Quad Core 10.1 32GB Negre – TabletPC) entre tots els participants.

Requeriments per participar en el sorteig
Ser estudiant d’una de les 20 universitats de la Xarxa Vives que participen en el projecte i haver contestat tot el qüestionari en línia.

L’enllaç al qüestionari es tramet a través del correu electrònic oficial de l’estudiant, i s’activa una vegada l’estudiant ha acceptat contestar l’enquesta.

Un mateix estudiant només podrà contestar un qüestionari. Si una persona omple més d’una enquesta, no se’n tindrà en compte i quedarà exclosa del sorteig.

Un cop s’hagi finalitzat el qüestionari, és obligatori facilitar una adreça electrònica de contacte per tal de poder contactar amb els guanyadors.

Mecànica del sorteig
Es realitzarà per extracció aleatòria d’un número que dona el sistema al complimentar l’enquesta. Es tindran en compte totes les enquestes rebudes dins del termini indicat.

Les 10 tauletes es distribuiran segons el nivell de participació a cada territori (Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Principat d’Andorra i Catalunya Nord).

Lliurament del premi i acceptació
La Fundació Jaume Bofill notificarà als guanyadors l’obtenció del premi mitjançant correu electrònic a l’adreça facilitada prèviament per l’estudiant. En aquest mateix correu electrònic se’ls indicarà com recollir el premi. En qualsevol cas, la Fundació Jaume Bofill inclourà la llista de guanyadors a www.viauniversitaria.net i podrà difondre-la, inclosos noms, cognoms i si escau les imatges obtingudes en el lliurament dels premis en espais propis, als mitjans de comunicació i en activitats de difusió del premi i/o del programa Via Universitària. L’estudiant podrà oposar-se a aquests tractaments únicament si al·lega una causa que ho justifiqui basada en un interès prevalent.

Política de privacitat
Per participar en el sorteig de les 10 tauletes cal haver emplenat tot el qüestionari i facilitar una adreça de correu electrònic. L’adreça de correu electrònic es obligatòria i es recull amb la única finalitat de la realització del sorteig així com poder contactar amb els guanyadors per a ampliar informació. D’altra banda estem interessats en que ens diguis com t’han anat les coses d’aquí uns anys però només ho farem amb el teu consentiment.

Podran exercir-se els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, i oposició al tractament mitjançant remissió, d’un escrit dirigit a “Fundació Jaume Bofill C/Provença, 324, 08037 Barcelona, acompanyat de còpia de document oficial que acrediti la seva identitat així com d’aquella documentació que justifiqui la seva petició

Acceptació de les bases
El fet de participar en el sorteig implica que la persona participant accepta totalment les condicions d’aquestes bases.