Inaugurem l’espai web del Via Universitària

Treballar en obert i de forma col·laborativa: la web resseguirà les diferents etapes del projecte, començant per l’etapa de preparació (fase actual), el treball de camp, l’anàlisi de les dades i la difusió dels resultats.

Una nova web acaba de sortir del forn: es tracta d’un espai compartit amb la Xarxa Vives d’Universitats en el marc del projecte Via Universitària, un projecte per indagar com és avui dia l’ofici de l’estudiant universitari, amb quines característiques i condicions es produeix el pas per la universitat en l’actualitat i per formular propostes de millora cap a un model universitari més inclusiu i cohesionat.

Aquest nou espai ens fa especial il·lusió per fet que veu la llum molt abans de tenir resultats de l’enquesta en línia que llançarem a partir del febrer del 2015. I això és així perquè darrere del projecte de recerca, hi ha també un projecte de treball col·laboratiu i en obert. El web anirà resseguint les diferents etapes del projecte: començant per l’etapa de preparació del projecte (fase actual), i resseguint després els resultats del treball de camp, l’anàlisi de les dades i la difusió dels resultats. A través d’aquest espai compartim els antecedents del projecte, així com els nostres referents actuals.

Els calendaris d’execució previstos, i la compartició dels documents que anirem generant: presentació del projecte, qüestionari, documents de les activitats i un llarg etcètera. A través del Blog, resseguirem notícies d’actualitat universitària i els passos del projecte, sense oblidar-nos, és clar de les xarxes socials: #viauni i d’un espai per si vols participar. Benvinguts!

Més informació a: info@viauniversitaria.net

TwitterFacebookLinkedInEmail

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.