Gràcies per impulsar el #viauni amb nosaltres!

Gràcies Universitat Abat Oliba CEU · Universitat d’Alacant · Universitat d’Andorra · Universitat Autònoma de Barcelona · Universitat de Barcelona · Universitat de Girona · Universitat de les Illes Balears · Universitat Internacional de Catalunya · Universitat Jaume I · Universitat de Lleida · Universitat Miguel Hernández d’Elx · Universitat Oberta de Catalunya · Universitat de Perpinyà Via Domitia · Universitat Politècnica de Catalunya · Universitat Politècnica de València · Universitat Pompeu Fabra · Universitat Ramon Llull · Universitat Rovira i Virgili · Universitat de València · Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i,

Benvinguts al Via Universitària!

Al llarg del mes de febrer hem pogut tancar els convenis de col·laboració amb 20 universitats del total de 21 universitats que aplega la Xarxa Vives. Estem molt satisfets d’aquest altíssim grau de participació i esperançats en que pugui revertir, també, en un alt nivell de participació dels seus estudiants a l’enquesta Via Universitària.

Des del 23 de febrer i al llarg de tot el mes de març les 20 universitats de la Xarxa enviaran un enllaç a l’enquesta als seus estudiants de primer cicle (Grau/Bàtxelor, Doble grau) i segon cicle (Postgrau, Màster) tot animant-los a participar.

Via Universitària vol recollir informació de primera mà sobre el dia a dia dels estudiants universitaris. El primer objectiu de l’estudi és generar informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre les condicions de vida i les formes de vinculació amb l’estudi de la població estudiantil universitària per a la qual cosa preguntem sobre l’accés, les condicions d’aprenentatge, les expectatives, la mobilitat i els retorns esperats dels estudis universitaris. Però Via Universitària no es vol quedar únicament amb un coneixement actualitzat sobre les trajectòries i les condicions d’estudi sinó que té com a aspiració última generar propostes per a les polítiques universitàries en pro d’una universitat inclusiva, equitativa i atenta a la diversitat.

TwitterFacebookLinkedInEmail

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.