Reunió Consell Assessor

El Consell Assessor i l’Equip Tècnic de Qualitat de Via Universitària II es reuneixen a la Universitat de Barcelona

El passat 24 de novembre la Universitat de Barcelona va acollir al Consell Assessor i a l’Equip Tècnic de Qualitat de la 2a edició del programa “Via Universitària: accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris”.

Aquesta reunió va servir per contextualitzar el programa i definir els principals procediments i rols de la Direcció Científica, Direcció Tècnica, Consell Assessor i Equip Tècnic de Qualitat. La sessió va comptar amb vora 40 assistents d’una àmplia varietat d’àmbits: vicerectorats d’estudiants, direcció i personal tècnic dels serveis de qualitat docent i universitària, professorat universitari i investigació de l’àmbit de l’educació, entre d’altres.

En primer lloc, Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU), va informar del context institucional del programa Via Universitària II. A continuació, Miquel Martínez, membre de la Direcció Científica del programa, va realitzar una anàlisi dels resultats obtinguts en la 1a edició del Via Universitària i transmeté els objectius que presenta aquesta segona edició i les principals novetats que s’hi incorporen.

Per la seua part, la directora tècnica del Via Universitària II, Anna Prades, va desenvolupar el procediment que comportarà el treball de camp i l’explotació de les dades, alhora que va exemplificar la utilitat que els resultats tindran per als diferents públics i agents que intervenen en aquest programa. Per acabar, Maria Teresa Albero, cap de projectes de la XVU, va presentar el cronograma general d’accions i la participació i implicació que hi han de tenir les universitats.

Un total 17 universitats de la Xarxa Vives hi van participar a aquesta reunió, a més del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) i l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya), que a diferència de l’edició anterior s’ha incorporat al programa com un agent clau que treballarà coordinadament amb l’Equip Tècnic de Qualitat.

TwitterFacebookLinkedInEmail

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada